Συνεργείο μοτοσυκλετών στον Πειραιά.

moto r - evolution,engine power

Συνεργείο μοτοσυκλετών στον Πειραιά,moto R-Evolution.

Η ποιότητα είναι το σήμα κατατεθέν μας. Η ιστορία της εταιρίας Moto R-Evolution έχει τις απαρχές της το 1994, όταν ο Κος Καραλής Μηνάς με ενεργή δραστηριότητα στον χώρο της μηχανής ήδη από το 1991, ανοίγει το πρώτο του συνεργείο μοτοσυκλετών αλλάζοντας έτσι τα δεδομένα στον τομέα του service από τότε μέχρι και σήμερα.

Η εταιρία Moto R-Εvolution, πάντα με δυναμική παρουσία σε διαρκή σεμινάρια Ελλάδα κι εξωτερικού, πιστή στις σύγχρονες επιταγές και με τις απαραίτητες προσλαμβάνουσες γνώσεις, φέρνει τη μηχανή σας, ύστερα από έρευνα και μελέτη, στο βάθρο της εξέλιξης.

Επαγγελματισμός Ένας όρος, ο οποίος έχει εκλείψει κατά μία έννοια στον χώρο μας. Η εταιρία Moto R-Evolution με γνώμονα τη σωστή εξυπηρέτηση, παρέχει ποιότητα εργασίας και μέγιστη προσοχή για εγγυημένα αποτελέσματα.

Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος μας , προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε εξ’ολοκλήρου την επιδιόρθωση της μηχανής σας βήμα προς βήμα. Δίνουμε αναλυτικά σε εσάς την εργασία της μηχανής σας με φωτογραφικό υλικό, προσκομίζοντάς μας κάποιο μέσο συμβατής καταχώρησης.

SERVICE ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΟΧΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ *

Διεύθ:25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 1, ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τηλ:212 10 41 708

Email:motorevolution1@gmail.com

https://motorevolution.gr/