
Ξεκινώντας το νέο της πρόγραμμα για τους κορυφαίους αγοραστές supercar, η αριστοτεχνική γαλλική εταιρεία αποκάλυψε μια μοναδική Bugatti Brouillard, σχεδιασμένη από το αγαπημένο άλογο του Ettore Bugatti.
Ο κατασκευαστής υπεραυτοκινήτων δεν είναι άγνωστος στην προσαρμογή των μηχανημάτων του.
Αλλά το φημισμένο εργοστάσιό της στο Molsheim της Γαλλίας ανακοίνωσε τώρα ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα αφιερωμένο στην κατασκευή μοναδικών οχημάτων από την αρχή.
Και το ντεμπούτο supercar σε αυτή τη σειρά είναι η Bugatti Brouillard, η οποία αποτελεί ένα πράσινο θηρίο W16 βασισμένο σε ένα σχεδόν αγαπητό άλογο.
Η Bugatti Brouillard παρουσιάζει ένα νέο μοναδικό πρόγραμμα
Για αρκετές ημέρες, η αξιοσέβαστη μάρκα supercar διέδιδε μια ολοκαίνουργια επιχείρηση .
Κοινοποιήθηκαν μικρά αποσπάσματα ενός μυστηριώδους πράσινου supercar, στα οποία απεικονιζόταν ένα κάλυμμα κινητήρα με διπλό τζάμι.
Τώρα, οι θρύλοι του παιχνιδιού αποκάλυψαν ότι αυτό το αδιαφανές κάλυμμα κρύβει όχι και τόσο διακριτικά έναν κινητήρα W16 από κάτω, ο οποίος θα τροφοδοτεί μια άγρια πράσινη μοναδική Bugatti Brouillard.
Το νέο κουπέ διαθέτει την τυπική μπροστινή μάσκα και είναι κατασκευασμένο για «ταχύτητα, ομορφιά και απαράμιλλη χάρη».
Ο κινητήρας W16 αποδίδει 1.600 ίππους.
Αλλά το κύριο άλογο για το οποίο γίνεται λόγος είναι μια λευκή και ομιχλώδης καλλονή ονόματι Brouillard, η οποία ήταν ιδιοκτήτρια του Ettore Bugatti.
Ο Διευθυντής Σχεδίασης Frank Heyl αποκάλυψε ότι ο έμπιστος σύντροφος ήταν η έμπνευση πίσω από τα μυώδη πλευρά και τις μεταλλικές φούστες που μιμούνται το πέταλο.
Το εσωτερικό συνεχίζει τον φόρο τιμής στον καλύτερο φίλο του Έτορε. Οι πόρτες είναι ραμμένες με ένα κοπάδι από καρφιά που εκτείνονται σε όλο το supercar.
Θα εμφανιστεί αυτοπροσώπως για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Μοντερέι.
Περισσότερα στο πρόγραμμα Solitaire
Το Πρόγραμμα Πασιέντζα δεν είναι απλώς μια πρωτοβουλία ενός στόχου, καθώς η μάρκα έχει αποκαλύψει ότι περισσότερα θα προκύψουν από αυτό το αυθεντικό πρόγραμμα.
«Σε ένα μοναδικό αυτοκίνητο, έχουμε πολύ μεγαλύτερη ελευθερία στην επανερμηνεία του τι είναι μια Bugatti, διατηρώντας παράλληλα την ίδια απόλυτη αφοσίωση στην τελειότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Δεν θα υπάρξει κανένας συμβιβασμός στην απόδοση, την ποιότητα ή το σχεδιασμό», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Hendrick Malinowski.
«Κάθε πολύτιμη Πασιέντζα θα είναι μοναδική και απαράμιλλη, προσφέροντας ένα επίπεδο προσοχής στη λεπτομέρεια που δεν υπάρχει ούτε στις πιο αποκλειστικές αυτοκινητιστικές δημιουργίες.»
Η μάρκα έχει κατασκευάσει μοναδικά οχήματα στο παρελθόν, όπως το πρώτο πρωτότυπο La Voiture Noire και μια προσαρμοσμένη Chiron Super Sport στο πλαίσιο των πακέτων Pur Sang .
Αλλά αυτό το νέο πρόγραμμα θα βουτήξει στα βιβλία της ιστορίας και θα δημιουργήσει μερικές υπέροχες, μοναδικές δημιουργίες.