6ος Αγώνας Παν.Πρωταθλ. Enduro – 4ος Αγώνας Πρωτ. Νοτίου Ελλάδος Σπάρτη 22/9/2019

6ος Αγώνας Π.Π. Enduro & 4ος Αγώνας Πρωτ. Νοτίου Ελλάδος στην Σπάρτη στις 22 Σεπτεμβρίου 2019

Το αθλητικό σωματείο Α.Μ.Ο.Σ. μετά από έγκριση της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε διοργανώνει τον 6ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO και τον 4ο αγώνα του Πρωταθλήματος ENDURO Νοτ. Ελλάδος για το έτος 2019. Οι αγώνες θα προσμετρήσουν αντίστοιχα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ENDURO Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. και στο Πρωτάθλημα ENDURO Νοτίου Ελλάδος 2019.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με:

– τον αθλητικό νόμο 2725/99 και τις μετέπειτα τροποποιήσεις του

– τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

– τον γενικό κανονισμό αγώνων Enduro της Α.ΜΟ.ΤΟ.Ε. 2019

– την προκήρυξη αγώνων Enduro της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. 2019

– τον παρόντα ειδικό κανονισμό

– τα πληροφοριακά δελτία που τυχόν εκδοθούν.

ΧΩΡΟΙ ΑΓΩΝΑ:

Τα Paddock θα βρίσκονται στο Πάρκο ΟΤΕ στην Σπάρτη και η περιοχή των service του αγώνα θα είναι στο ΣΕΧ 3 του αγώνα. Η Γραμματεία του αγώνα θα βρίσκεται στο Πάρκο ΟΤΕ στην Σπάρτη.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ:

Η διαδρομή του αγώνα είναι κυκλική “9” και το συνολικό μήκος ανά ημέρα είναι 180km για τον αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος και 140 km για τον αγώνα του πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδος.

Η ροή των διαδρομών του αγώνα έχει ως εξής:

Ο αγώνας του πανελληνίου πρωταθλήματος θα αποτελείται από τέσσερις κύκλους και ο αγώνας του .Ν.Ε. από τρεις κύκλους.

Ο αγώνας της κατηγορίας Hobby του πρωταθλήματος Ν.Ε. θα αποτελείται από έναν κύκλο και τρεις ειδικές διαδρομές.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ:

ΕκκίνησηàΣΕΧ1 20χλμ

ΣΕΧ1àΣΕΧ2      21χλμ

ΣΕΧ2àΣΕΧ3       16χλμ

ΣΕΧ3àΣΕΧ4       12χλμ

ΣΕΧ4àΤερματισμός 25χλμ

Ουρά Αγώνα 20χλμ

Προσοχή! Στην ουρά του αγώνα θα υπάρχει ΣΕΔ

Μήκος 1ης Ειδικής Διαδρομής «Του Χρήστου του τσοπάνη» 4,5χλμ

Μήκος 2ης Ειδικής Διαδρομής «Special Test» 5,4 χλμ

26 Motor Festival 06-15 Ιουνίου ΔΕΘ

MOTOR-FESTIVAL-ΔΕΘ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ