21η Ανάβαση Κύμης Γιάννης Ηλιόπουλος

21h anavash kymhs-start line-giannis hliopoulos-omae

21η Ανάβαση Κύμης Γιάννης Ηλιόπουλος

Οι προετοιμασίες για την 21η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος”, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου έχουν ξεκινήσει

Στο τελικό τους στάδιο έχουν μπει οι προετοιμασίες για την 21η Ανάβαση Κύμης Γιάννης Ηλιόπουλος. Ο τέταρτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων ο οποίος θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Μαΐου έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της αγωνιστικής κοινότητας της χώρας μας και όχι άδικα καθώς η Ανάβαση Κύμης είναι ένας αγώνας που έχει αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια τόσο από τους αγωνιζόμενους όσο και από τους θεατές.

Το Αθλητικό Σωματείο Start Line, με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου για ακόμη μία χρονιά έχει δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις ώστε η αγαπημένη ανάβαση των αγωνιζομένων να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι θα βρεθούν στη γραφική κωμόπολη της Εύβοιας. Οι προετοιμασίες για την 21η Ανάβαση Κύμης Γιάννης Ηλιόπουλος, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου έχουν ξεκινήσει. Το αθλητικό σωματείο Start Line σε συνεργασία με τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, συνεργάζονται και φέτος αρμονικά ώστε να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα σε αγωνιζόμενους και θεατές.

Ο τέταρτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκίνητων, επιστρέφει και πάλι στη γνωστή διαδρομή από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης, η οποία έχει αγαπηθεί από τους αγωνιζόμενους και τους θεατές. Οι 52 στροφές της φημισμένης ανάβασης και η ανοιξιάτικη πανέμορφη Κύμη είναι δύο από τους πολύ καλούς λόγους, για να επισκεφθεί κάποιος την περιοχή το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου.

Οι συμμετοχές λήγουν Παρασκευή 19 Μαΐου, ώρα 23:59, με τους ενδιαφερόμενους να δηλώνουν συμμετοχή στην 21η Ανάβαση Κύμης Γιάννης Ηλιόπουλος μέσω Σ.Δ.Δ.Α.  Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στο τηλέφωνο: 6908805068.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Δείτε όλα τα θέματα του Engine Power  στο SPORTIME!!!

Επιστροφή στην Αρχική